Kategoriat
hermanni kyläsaari

Kyläsaarenkuja 6 / Arcadahalli

Kyläsaarenkuja 6:ssa on Arcada-ammattikorkeakoulun vuonna 2019 valmistunut rakennus, jossa yhdistyvät opiskelija-asunnot ja urheilutilat.

Opiskelija-asunnot ja liikuntahalli on rakennettu Ammattikorkeakoulu Arcadan käyttöön. Juridisesti opiskelija-asunnot omistaa Fastighets Ab Majsporten ja urheiluhallin Fastighets Ab Arcadahallen.

Talossa on yhteensä 103 asuntoa viidessä ensimmäisessä kerroksessa, ja ylimmissä kerroksissa urheiluhalli, kuntosali ja testilaboratorio.

Arcadahallen eli Arcadahalli (liikuntatilat) kelluu viisikerroksisen asuintalon päällä jousituksen varassa, minkä ansioista äänet eivät kuulu liikuntahallista lainkaan asuntoihin.

Maapohjan heikon kantavuuden takia rakennuksen perustukset oli suunniteltava huolella. Perustamiseen tarvittiin yli 300 paalua.

Rakennuksen on suunnitellut Ahlman Arkkitehdit Arkitekter / Stefan Ahlman, Viivi Snellman, Martin French, Marcus Ahlman ja sen pinta-ala on 7080 m2.

Lue lisää: Aukon.fi: Arcadahallen, Projektiuutiset.fi: Kelluva liikuntahalli asuintalon katolla

Hermannin rantatien remonttia ja Arcadahalli. 22.7.2022
Arcadahalli ja pyöreä pääty 1.11.2020
1.11.2020
1.11.2020
Vasemmalla opiskelija-asuntotalo Kyläsaarenkuja 3-7, keskellä Kyläsaarenkuja 6 / Arcadahalli ja oikealla Diakin kampus. 1.11.2020

Vastaa

Kommentoi tai täydennä kuvia tai tietoja.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *